Een edelsmederij met oog voor persoonlijke wensen en een collectie met een eigen karakter geïnspireerd door de oude versleten gedragen sieraden van grootmoeder zoals haar gladgeslepen camee en een trosje parels. Naast een rozenkrans mocht ook “geloof, hoop en liefde” niet ontbreken. Na een proces van smelten, gieten en smeden worden dan Isabeau en Isabella geboren. Gevestigd aan de Biesbosch is het anker van deze drie-eenheid geïnspireerd op het anker wat in vroeger tijden in de Biesbosch op de zogenaamde “zalmschouwen” werd gebruikt.
De collectie van edelsmederij Vostelijk is gegroeid uit een voorliefde voor vervlogen tijden, herkenbaar en tijdloos met een eigentijdse uitstraling. De dames worden op aanvraag naar wens vervaardigd en fluisteren soms een mooie boodschap. Zij geven deze graag op een briefkaart mee.
In het huis bevinden zich namen van gevestigde orde, zo zijn daar Babs en Babette, een tweeling cameetjes in zilver uitgevoerd. En is Marie-Antoinette een statige dame, een geheel zilveren hanger, zij knipoogt naar de cabuchon. AnnaBella is door haar zilveren parels altijd vrolijk rinkelend aanwezig. Madelon hoopt je, door de wijze waarop ze gevlochten is, een beetje geluk te brengen.
Vanuit de afdeling smelten, gieten, smeden, komen toch wel de meest persoonlijk en zorgzaam ingestelde dames. Isabeau, Isabella, Nadine en Rosabella bijvoorbeeld, stellen zich beschikbaar om oud zilver van uzelf of een dierbare warm op te nemen. Zo gaat dat oude ringetje of de armband van oma niet verloren. De dames denken bijzonder geschikt te zijn als huwelijkskado. ” Something old, something new”. Ook voor “something borrowed en something blue” hebben zij zo hun connecties. Zij stellen u voor om oude afgedankte zilveren sieraden van familieleden of vrienden/familieleden in te leveren zodat zij zich met zorg om hen kunnen ontfermen.

Nanette, Marie-Claire, Odette, Constance en Dorothe willen laten weten dat zij hopen dat hun draagster het volgende ervaart door edelstenen, die zij altijd bij zich dragen: Granaat: kracht, energie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen. Onyx: kracht, doorzettingsvermogen, rust, concentratie Maansteen: Inspiratie, succes, kalmering, intuitie.
Fleur stelt zich graag beschikbaar als een blijvend bosje bloemen, als hanger, als ring, als oorbel, uiteraard door u zelf samen te stellen.
Goede wijn behoeft geen krans, dat moeten de dames van de Zeeuwse knoop hebben bedacht. Zij zijn traditioneel, conventioneel maar laten weten in alle soorten, maten en combinaties van de partij te willen zijn. Als grote opvallende ring of een paar forse oorbellen of juist net een beetje verfijnder. Het maakt deze dames niet uit, solitair of gecombineerd als bijvoorbeeld een armband vergezellen zij u graag.
De dames van Vostelijk stellen u ook graag voor aan armbanden en kettingen in alle gewenste lengtes en diktes (bijvoorbeeld Jasseron variërend van 3 mm. tot 12 mm.) en slavenarmbanden in verschillende breedtes en maten.